Zárszerviz és zárnyitás
2016. november 21. írta: webes1

Zárszerviz és zárnyitás

Profi zárszerviz mindent megold..

 

Most arról fogunk írni, hogy Magyarországon a finom nyitásos módszert alkalmazhatja-e a zárszerviz mester? Kezdjük a legelejéről...

Mit is jelent a finom nyitásos módszer:

A finom nyitásos módszer azt jelenti, hogy önnek van egy ajtózárja és annak a kulcsa nincs meg, de pótkulcs van a lakásban és úgy szeretné kinyittatni a lakásajtót, hogy a benne lévő zár ne sérüljön meg. Ezt szokták összekeverni a sérülés mentesen zárnyitással.

Amikor valaki elhagyta a kulcsot az igen sajnálatos eset, de sajnos még egy hozzáértő zárszerviz mester sem nyithatja ki a lakásajtó zárját anélkül, hogy ne lenne neki nyoma, azaz ne sérüljön meg a zár. A finom nyitásos módszer Országunkban titkos szolgálati eszköznek számít amit a törvény 2től-4évig terjedő börtön büntetéssel súlyt. Finom nyitásos módszert csak és kizárólag hatóságok kérésére alkalmazható.

A sérülés mentes zárnyitás nem egyenlő a finom nyitásos módszerrel, mert a sérülés mentes ajtó vagy zárnyitás azt jelenti, hogy a nyitás alatt az ajtó nem sérül meg, a zár az igen.

A finom nyitásos módszert csak abban az esetben lehet alkalmazni amikor becsapódik az ajtó és kívülről nem kilincs hanem gomb van, ebben az esetben lehet finom nyitásos módszerről beszélni, mivel ebben az esetben maga az ajtó nincs zárva csak becsapódott. Más esetekben nem alkalmazható.

Zárszervizes szakmesterekkel tele van az internet, sajnos vannak köztük elég sok kóklerek is, akik weboldalukon minden fűt-fát írnak, ilyen finom nyitás olyan finom nyitás, rongálás és sérülés mentes nyitástól kezdve mindent. De ha megfigyeljük a sok weboldalt elég gyakran találkozunk olyan oldalakkal ahol se cégnév, se székhely, de még egy név sincs feltüntetve. Van egy telefonszám és egy email és kész.

És nagyon sokan vannak olyan zárszerviz "cég "is amelynek szakmesterei hobbi szinten űzték eme szakmát, majd egyszer csak elkezdték magukat hirdetni profi zárszerviz cégnek.  Mielőtt bedőlnénk a sok reklámoknak nem árt utána nézni egyes szebbnél, szebb írások után.

Például eme weboldalon videó segítségével is megtudjuk nézni, hogy egy zárszerviz mester, hogy is dolgozhat a nyitás alatt. Milyen szerszámokat alkalmazhat és milyet nem: www.zarcsere.eu 

 

 

süti beállítások módosítása