Zárnyitás gyorsan 0-24
2015. november 11. írta: webes1

Zárnyitás gyorsan 0-24

Gyors zárnyitás 0-24

 

Amikor nem nyílik a zár az igen kellemetlen tud lenni, főleg amikor a becsapódott ajtóról van szó. Amikor csak kiugrunk a lakásból egy percre, de már nem tudunk vissza menni. Ilyen esetekben jön szóba a gyors zárnyitás. Persze ilyenkor félre kell tenni az idegeskedést és gyorsan segítséget kell hívni. Figyelni kell, hogy kit hívunk segítségül! A szomszéd sajnos ebben az esetben nem fog tudni segíteni, de akkor kit is hívjunk? A www.ajtoambulancia.hu szakemberei non-stop ingyenes kiszállással lehet igénybe venni ilyen esetekben is mint a gyors zárnyitás.  általában Budapest területén 30perc alatt kiérnek a helyszínre és az olyan problémát mint a becsapódott ajtónyitás problémákat sérülés mentesen, gyorsan elvégzik.

De nem csak becsapódott ajtónyitás esetén lehet őket hívni hanem az összes zárral kapcsolat ügyekben is. Pl: ha elromlott a lakászár, nem nyílik az ajtó, új zárat szeretne felszereltetni, vagy csak szimplán a meglévő zárat szeretné ellenőriztetni, hogy megfelelően működik-e még azaz általános zárszerviz szolgálat.

A betörések utáni helyreállításában is készséggel állnak rendelkezésükre 0-24 ügyelettel.

ajtozar.jpg

Amikor egy zár nem nyílik nem feltétlenül kell minden esetben zárat is cserélni. Persze ez csak akkor kivitelezhető ha megfelelő zárszerelőt hívunk segítségül. a www.ajtoambulancia.hu weboldalon is tud erről bővebben informálódni, főleg ha végig nézi az ott található videót.

Illetve vannak olyan ajtózárak amiket szinte egy gyerek is ki tud nyitni minden nehézség nélkül. És melyik ezek a zárak? A videóban azt is megtudja.

 

Keresse a www.ajtoambulancia.hu weboldalt és ha szükséges hívja az azonnali kapcsolat telefonszámot amely a 0670-237-7471 vagy a 0630-827-3360. Minden problémára van egy jó megoldás!

 

 

 

 

 

Gyors zárnyitás, Ajtó zárnyitás, Zárnyitás azonnal

06-70-237-74-71 és 06-30-827-33-60

 

 

ajto-zar.jpg

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása