Zárszerviz gyorszerviz
2015. november 11. írta: webes1

Zárszerviz gyorszerviz

Zárszerviz gyorsszerviz

 

Segítséget szeretne hívni mert elromlott az ajtózár? Esetleg valami oknál kifolyólag nem tud bemenni a lakásába? Gyors, azonnali segítséget a www.ajtoambulancia.hu/zarszerviz.html weboldalon talál.

Ma már nem kell órákig várnia míg valaki segít önnek akár a zárcsere vagy zárjavítás problémában. Ezek a remek szakmesterek Budapest területén már 30perc alatt is kiérnek a helyszínre és a lehető legköltséghatékonyabban oldják meg a záras problémákat. Mindig figyelik az ügyfél elvárásait és azt igyekeznek a lehetőségekhez képest gyorsan, precízen elvégezni.

A munkájukra mindig 12hónap garanciát vállalnak, így ha 1éven belül bármilyen probléma akadna a zárral ők ingyen és bérmentesen megcsinálják. Persze csak akkor ha saját kezűleg nem piszkáltunk bele a zárba.

Minden nap elérhetik, hétvégén és ünnepnapokon is. Reggeltől-reggel dolgoznak így sosem lesz olyan időpont amikor ne tudnának azonnal a segítségünkre lenni. Lehet hívni őket zárcsere, zár felszerelése, zárjavítások, zárnyitásos problémával egyaránt. De szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő hevederzár típust is amit kérésünkre a nekünk megfelelő időpontban fel is szerelnek.

Továbbá kérhetjük, hogy az erkélyajtónkat illetve az ablakunkat erősítsék meg olyan speciális zárakkal amin keresztül nem tudnak betörni az ingatlanunkba. Ezzel kapcsolatban bővebben a 06702377471 vagy 06308273360 telefonszámon kérhetünk tájékoztatást. Zárszerviz gyorsszolgálat Budapesten azonnali kiszállással.

 

 

zarass1.jpg

süti beállítások módosítása